Veterantreff Hove 2013

Publisert av Frank Bjerke den 16.01.20.

Konkurransen starter lørdag formiddag etter frokost, hvor det er satt opp poster som med fag temaer innen militære og sivile ferdigheter. Dette er ingen fysisk hard konkurranse men litt kondis kan være kjekt å ha, hvis man ønsker å hevde seg i toppen.

Lagene må møte opp på alle postene, dette betyr at man ikke kan løpe igjennom postene og droppe disse. Det vil bli innlagt luftige overraskelser underveis, gled dere!
Det vil bli servert mat til deltagerne i felten.

Etter endt konkurranse blir det buss transport inn til Hove leir igjen for dusj, og klargjøring til festmiddag. Dette vil være grilling av lam, okse og svin med påfølgende øl og dram og gode historier. Vi vil også bli underhold av live band av topp klasse.

Det blir premiering av dagens løp, og vandrepokal skal også deles ut.

Dette er et Veterantreff, kanskje et gjensyns treff? Så om du ikke ønsker å delta på konkurransen, er du selvsagt hjertelig velkommen til et moderne veteran treff med mye futt og fart i. Det vil også bli gjennomført aktiviteter for de som ikke deltar på konkurransen.

For deg som syntes at dette høres gøy ut, hold da av siste helga i august for da skal NVIO avdeling Aust Agder holde Veterantreff Hove 2013, med masse sosialt og mye moro.

Vi oppfordrer spesielt dere fra Telemark bataljonen til å delta.

Bindende påmelding skjer ved innbetaling av kr. 500.- til konto 2801.03.74571
Innen 1 juli, kl. 24:00

Husk å merke med navn, ønske om rom type, om du skal /ikke skal være med på konkurransen og størrelse på T-shirt du bruker.

Egenandel/Totalkostnaden pr. pers på dette treffet vil være mellom kr. 800-1200.-
Avhengig av rom valg. (Vi har begrenset med enkelt rom.)
Treffet inkluderer selvsagt Fullpensjon.

MVH
Styret NVIO Avdeling Aust-Agder